sâmbătă, 30 mai 2009

Andy Loyd - interviu

G: - Buna Andy Loyd, te rog sa ne spui cate ceva despre tine, activitatea ta si cum ai ajuns sa studiezi Nibru si tot ceea ce tine de 2012?

A: - Sunt un om de stiinta calificat, am lucrat in domeniul chimiei. La finalul studiilor mele stiintifice, am devenit foarte interesat de munca lui Zacharia Sitchin, si fiind pasionat de astronomie, am decis sa investighez ideile lui despre Nibiru, din punct de vedere stiintific. Astfel am creat cateva noi idei, care sa-i dea teoriei lui despre a 12-a planeta plauzabilitatea stiintifica si dovezi care sa-i sustina teoria.

G: - Cum crezi ca acesta situatie te va influenta in special pe tine, pentru ca locuiesti in Anglia, si ce vei face pentru a te proteja, astfel incat sa fii un exemplu pentru noi?

A: - Wow, intrebarea daca planeta va sosi sau nu in urmatorii ani, nu a fost motivul ca acest lucru ar fi adevarat sau nu. Este o posibilitate. Daca ar fi sa vina cred ca am fi avertizati si am putea sa ne pregatim, pentru ca eu cred cu tarie ca si amatori entuziasti cu telescoape ar putea localiza obiectul, iar prin internet, informatia ar parcurge pamantul foarte repede. Asa ca am putea vedea o cometa cu mult inainte, iar daca ar veni o planeta, am fi avertizati, chiar daca ar fi doar zvonuri pe internet, si nu ar avea nimic de-a face cu guvernul. Acest lucru ar creea panica. Ar fi o posibilitate foarte infricosatoare. Eu cred ca acest obiect este localizat foarte departe de noi si nu este un lucru de care generatia noastra sa se ingrijoreze. Poate fi ceva de care sa se ingrijoreze copiii copiilor copiilor nostri, adica peste multi multi ani. Dar, ceea ce cred ca se va intampla in urmatorii ani este ca acest obiect va fi descoperit, si acest lucru in sine va crea o schimbare in noi toti, pentru ca vom realiza ca ceea ce ni s-a spus atatia ani despre cine suntem, despre Pamant si rolul nostru in Univers este de fapt total diferit. Astfel ca vom evolua ca specie, ca urmare a acestei descoperiri. Aceasta cred ca e schimbarea care va avea loc.

G: - Spui ca acest lucru va avea loc peste sute de ani, dar ce parere ai de schimbarile climatice care au loc in prezent?

A: - Cred cu siguranta ca Soarele se comporta ciudat, pentru ca acum nu sunt pete solare. Poate fi faptul ca aceasta stea bruna, Nibiru, are un efect asupra Soarelui care este cu siguranta foarte ciudat. In cazul in care Soarele nu va avea pete solare pentru o mai lunga perioada de timp s-ar putea sa trecem printr-o mini era glaciara. Acum 300 – 400 ani, Soarele nu a avut pete solare peste 50 ani si in acea perioada a fost foarte frig in Europa si America. A fost inceputul unei glaciatiuni, a unei epoci de gheata. Soarele a creat aceasta problema. Acum e doar inceputul. Daca dureaza doar 1-2 ani, nu vor fi probleme, dar daca Soarele nu va avea pete solare pe o mai lunga perioada de timp, atunci vor fi probleme.

G: - Faci ceva pentru tine, ca de ex. sa construiesti buncare unde sa te ascunzi?

A: - Nu. Nu cred ca e necesar pentru oameni sa faca asta. Cred ca sunt deja destule probleme in lume, si oamenii supravietuisc razboaielor, catastrofelor, suntem o specia extrem de adaptabila si putem schimba modul de a rezista diferitelor circumstante. O catastrofa mondiala ar matura o mare proportie din populatie, dar cred ca indiferent ce masuri iei, in cazul in care esti drumul catastrofei, va fi foarte greu sa te dai la o parte, si nu cred ca e bun un astfel de mod de a gandi. Daca te gandesti ca lumea se termina in 1-2 ani, poti innebuni.

G: - Se spune nu ca va fi un sfarsit, ci o schimbare. O schimbare a modului de a gandi. Ce parere ai despre asta? Crezi ca va avea loc in anii ce urmeaza?

A: - Cred ca daca va fi o schimbare a modului de a gandi, va dura cam o generatie. In stiinta este o vorba ca, pentru ca o ideea veche sa fie inlocuita cu una noua, profesorul vechii idei trebuie sa moara sau sa renunte la munca lui, pentru ca ideea nou sa poata sa se imprastie, sa gaseasca teren fertil. Cu toate marile idei precum posibilitatea existentei speciilor extraterestre sau Dumnezeilor de pe alte planete sau Nibiru, reprezinta o schimbare paradoxala, o schimbare a intregii noastre perspective, iar acest lucru nu poate avea loc intr-o singura generatie. Semintele sunt plantate, insa copiii nostri vor intelege cu adevarat ceea ce se intampla.

G: - Iti multumesc si sper ca ne vom reintalni.

Niciun comentariu: