sâmbătă, 30 mai 2009

INTERVIU - JACCO VAN DER WORP

G: - Te rog sa ne spui cateva cuvinte despre tine, activitatea ta si cu ce te ocupi in acest moment.

J: - Sunt JvdW, am 38 de ani, sunt fizician in Olanda, si ca activitate, analizez riscul pentru cele mai mari bariere contra inundatiilor din Olanda. Cu scopul de a ajuta la optimizarea intretinerii acestor bariere, pentru a nu fi inundati de mare. Iar pentru asta, eu trebuie sa calculez cam cat de mare e sansa ca nivelul marii sa creasca la un nivel care e prea ridicat, astfel incat sa putem lua masurile necesare. In genaral cu asta ma ocup.

G: - Cum de studiezi tot ceea ce tzine de Nibiru? Cum ai inceput?

.J: - La varsta de 22 ani, au inceput sa ma intereseze profetiiile si am inceput sa studiez profetiile lui Nostradamus. Am gasit indicii care indicau un mare dezastru ce urmeaza sa aiba loc in curand si cu cat cercetam mai in profunzime, cu atat mi-am dat seama ca pe parcursul vietii noastre va avea loc o mare schimbare. Am inceput sa caut si in alta parte, si am descoperit ca persoanele care prevesteau viitorul prevedeau o calamitate de mari dimensiuni, in jurul schimbarii mileniului. Asa am inceput cercetariile pe subiectul Planetei X.

G: - Toata lumea care discuta despre 2012 si ceea ce va urma sa vina vor sa stie care sunt doveziile stiintifice cu privire la aceasta?

J: - Au loc modificari in sistemul nostru solar, care pot fi interpretate in multe moduri. Interpretarea mea este ca exista o planeta in plus care se misca prin sistemul nostru solar pe o orbita foarte lunga si care va ajunge foarte aproape de Soare, in jurul anului 2012.
Andy Loyd, de exemplu, nu crede ca exista o astfel de planeta, dar el considera ca exista o a doua stea in jurul soarelui care are propriul sau sistem de planete in jur, care si acestea vor deranja sistemul solar. Dar dovada pe care am gasit-o, adica o parte din dovada este ca toate planetele se incalzesc, iar efectul este mult mai rau in afara sistemului, si nu in apropierea soarelui, iar toate planetele din sistemul solar sunt incalzite de soare din interior spre exterior. Aceste lucru nu era logic. Asa ca am inceput sa caut mai multe informatii si am descoperit ca orbitele cometelor sunt grupate impreuna si ca cometele se dezmembreaza in momentul in care traverseaza planul in care toate planetele se misca. Deci exista o incarcatura electrica de un anume fel, pentru ca la inceput devin foarte luminoase, iar apoi se dezmembreaza. Si acest lucru nu a fost vazut inainte, ci doar din 1995. Iar acum multe comete devin foarte repede luminoase, si foarte curand dispar. Deci ceva mareste energia sistemului solar ca intreg, si trebuie sa fie un obiect din afara.

G: Care sunt sentimentele tale personale cu privire la aceasta situatie si ce vei face tu?

J: - Ce voi face? E o intrebare buna. In primul rand ceea ce pot face este sa-mi urmez sufletul, iar daca sufletul imi spune sa merg intr-un anumit loc, voi merge. In acest moment sunt in cautarea unei zone mai inalte in sudul Frantei, in munti, pe dealuri, pentru a fi departe de mare, in siguranta, pentru ca marea poate deveni o amenintare, in cazul in care situatia devine violenta.

G: - Dar cum de in munti, pentru ca s-ar putea sa erupa vulcani, cutremure?

J: - Daca alegi muntii trebuie sa mergi intr-un loc in care se stie ca nu sunt falii care sa duca la cutremure, nu sunt vulcani, cel putin nu vulcani activi, si ar trebui sa mergi in muntii vechi, dar care nu sunt foarte abrupti, ci mai mult progresivi.

G: - Ai mentionat ca iti vei urma sufletul. Stii, pentru oamenii de stiinta acet termen nu este ceva comun...

J: - Da, e adevarat.

G: - Deci esti un amestec format din sentimente si stiinta.

J: - Da e adevarat, din amandoua. De multe ori este foarte dificil, pentru ca pe de o parte mintea imi spune ca un anumit lucru este logic, iar ceea ce nu are logica ar trebui sa dau la o parte si sa merg inainte. Iar pe de alta parte, este intuitia, care imi spune ca mai exista ceva care trebuie cercetat mai in profunzime, intr-o directie anume, si nu in altele.Iar acest lucru mi-a aratat ca trebuie sa cercetez planeta Nibiru sau Planeta X, pentru a fi siguri ca daca exista o Planeta X, sa cunoastem despre ea si sa stim ce sa facem in legatura cu ea.

G: - Ce sfat ai da familiei tale, avand in vedere ca toti suntem o mare familie pe planeta? Astfel si noi suntem familia ta. Da-ne un sfat.

J: - E greu. Adaptati-va unul la altul, ascultati-va unul pe altul, conectati-va intre voi, aveti grija unul de altul si nu va ganditi doar la voi insiva, ganditi-va la toti ceilalti, nu doar la famila voastra, tata, mama, frate, sora, copiii vostri, ci si la vecini. S-ar putea sa aveti nevoie de ei pentru a supravietui. Deci conectati-va intre voi cu toti, deschideti-va spre altii.

G: - Iti multumesc frumos pentru timul acordat, si sper sa ne revedem.