duminică, 31 mai 2009

Video 4

VIDEO 4

Gloria: Concluziile Dvs dupa cercetarile pe care le-ati facut in acest domeniu stiintific, si tot ceea ce se intampla cu Pamantul in acest moment.
Giancarlo: In acest moment are oc o mare criza planetara. Marea problema a stiintei contemporane este stiinta galileiana.. Din anii 1600 Galileao a creat o bresa, e momentul in care stiinta a suferit o mare transformare, trecandu-se de la alchimie la chimie. De la o viziune holistica a stiintei, la o viziune parcelata/portionata. Un lucru devine stiintific atunci cand este dovedit prin structuri de ganduri determinate de noi. In timp ce alchimia face posibila structurarea solutiilor, chiar si acolo unde nu exista cunoastere. Adica, au loc fenomene de care nu stiam cum se intampla, dar care dau rezultate interesante. In acel moment, Galileo a spus: “Nu. Trebuie sa punem la punct o metoda”. Iar aceasta metoda, dupa parerea mea, a creat o separatie: omul contra/impotriva a tot ce s-a creat in jurul lui. Ce inseamna asta? Ca noi nu avem o viziune a omului in Univers, ci a omului in conflict cu tot Universul. Aceasta este marea problema. Astfel ca, noi nu gestionam bine mediul in care traim, Pamantul.

Din punctul meu de vedere, omul este influentat in special de Soare. De acest mare astru, datorita caruia exista aceasta planeta, avand in vedere ca fotosinteza plantelor se face prin intermediul soarelui, viata noastra biologica depinde de soare. Daca noi am fi nevoiti sa traim in obscuritate, in timp foarte scurt viata ar disparea.

Galaxia noastra se deplaseaza. Totul este in continua miscare, dynamic, in Univers. Nimic nu e static. In aceasta perioada intram intr-o mare miscare ce are loc de ani de zile, si care va atinge criza totala, apogeul, cu efecte interesante asupra Pamntului. Asadar, primul aspect: Soarele produce eruptii tot mai puternice, influenteaza schimbarea magnetismului terestru, si produce fenomene electromagnetice, inclusiv in interiorul celulelor noastre. Nu observati oamenii din jur care par tot mai innebuniti? Acest lucru se intampla datorita, de exemplu, a rezonantei magnetice Schumann care a atins nivelul de 11 Hz, iar in 4 ani va atinge stadiul de 14 Hz. Cu cat creste rezonanta Schumann, care din punct de vedere fiziologic ar fi normala la 7-8 Hz, si atinge nivelul de 13 Hz, putem sa o luam razna, daca nu suntem bine structurati din punct de vedere fizic si mental.

Gloria: Clima?
Giancarlo: Din punct de vedere al climei, acesta fiind aspectul cel mai important, vor avea loc fenomene puternice. Placile tectonice, una din Pacific, alta in Himalaya, in Indiana de Nord, si a treia ce s-a despicat in Etiopia. De exemplu, placa din Pacific se deplaseaza anual 16 cm spre Nord, distanta ce corespunde cu lungimea de crestere a parului unui om intr-un an. Cealalta placa, din Himalya, se deplaseaza cu 5cm. Iar in septembrie 2007, in Etiopia pamantul s-a despicat, creandu-se o noua falie de 64 km lungime si 4 m latime. Asadar, continentele se afla intr-o continua deplasare, datorita marilor deplasari la nivel de Galaxie.
Astfel, pe parcursul a 2-3 ani Soarele pe de o parte va atrage gravitational Pamantul, iar pe de alta parte exista gravitatia Lunii, situatie ce va duce la deplasarea axei Pamantului cu 5°. Axa in jurul careia se invarte Pamantul, si apoi acesta in jurul Soarelui.
Unde va duce aceasta situatie? La mari schimbari climatice, vor fi zone cu mari glaciatiuni. S-ar putea ca planeta sa se opreasca din rotatie de la cateva ore pana la cateva zile, din cauza acestei atractii, iar apoi va reporni in sens invers. Toate astrele Universului sufera astfel de schimbari.
Nu este ceva nou.
Aeasta situatie a fost profetita de Mayasi in 2600 i.e.n., acum cca 5000 ani. Ei aveau calendare create pe o perioada de 2600 ani. Ei prevedeau ca in 21.12.2012 va fi momentul apogeu de cea mai mare criza. Ce e important, interesant, este de a intelege cum acest popor, Maya, neavand tehnologia ce o detinem noi, au stiut de eclipsa solara din 1996, si pe care au gresit-o cu doar 33 sec. Este posibil ca modul nostru de masurare a timpului sa fie gresit. Ei deja au nimerit momentul din 1996, iar pentru 2012 au profetit aceasta criza planetara.
Pe de o parte avem profetiile acestor popoare antice, iar pe de alta parte elemetele stiintifice ce confirma ca vor exista aceste situatii problematice, de mari crize.

Gloria: Ce efecte vor avea asupra persoanelor?
Giancarlo: Efectele asupra persoanelor vor fi de toate felurile. La nivel fizic, vor fi cutremure, vulcanii vor erupe, vor fi zone ce se vor despica, altele se vor uni, alte zone vor fi acoperite de ape. Va fi o situatie de mare criza.

Gloria : Ce trebuie sa faca persoanele?
Giancarlo: Persoanele trebuie sa inceapa sa fie foarte bine informate. In primul rand informatia. In al doilea rand, sa se uneasca in grupuri, sa puna laolalta resursele, mancarea, sa invete cum sa supravietuiasca evenimentelor, sa individualizeze zonele ce vor fi mai linistite si sa organizeze in consecinta in speranta ca totul va fi bine. Sunt prevazute lucruri foarte importante.

Gloria: Din punctul Dvs de vedere, credeti ca vor ramane 1 miliard jumate de persaone? Credeti acest lucru?
Giancarlo: Deci, eu sunt un om de stiinta, nu sunt un adept al credintei, nu sunt un religios. Sunt ateu, dar cred ca exista fortze in Univers, forte superioare pe care inca nu le-am individualizat, pe care le denumim spirituale, pentru a avea o consecventa in limbaj. Energii puternice ce nu le cunoastem, care cu siguranta guverneaza Pamantul, oamenii. Profetiile de exemplu mi se pare ca prezic ca numarul inteleptilor ce vor supravietui va fi de 144.000, in Apocalipsa lui Ioan, Eu nu sunt un mare expert in domeniul religiilor, ci in domeniul stiintific, dar in traducere acest numar ar putea fi de 1.440.000.000 persoane. Luand in calcul schimbarile Pamantului, se poate ajunge la o mare pierdere umana. Calculand modificarile Pamantului, deplasarile placilor tectonice, coliziunile dintre planete, insule, am putea ajunge in aceasta situatie.
Adevarul in acesata privinta nu il detine nimeni.
Din punct de vedere stiintifica avem ipotezele. Ipoteze ce se aseamana.
Si apoi e omul care influenteaza clima. Emisiile chimice ce sunt create artificial pe cer.

Gloria: Situatia nucleara?
Giancarlo: Si din acest punct de vedere se va intampla ceva.
Ne indreptam spre o mare criza economica. Si as dori sa fac o mica paranteza…

Niciun comentariu: